Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
Bekendtgørelse af l...
Efter vinteren
Lidt om beskæring
24 brandgode juleråd
Kompost tips
Undgå sprøjtegift
Havens dyr - Pasning
forskelligt om købe...
2. november 2013
Græskar høstning
Melonagurk
Squash og græskar
Insektinvasion
Vinterklargøring - ...
8. september 2013
Udvalgte artikler
Bladlus
Bladlus er små dråbeformede insekter, typisk 1–3 mm lange, bl.a. karakteriseret ved to bagudrettede rygrør, der stikker ud på bagkroppen.
Artikel kategori: Sygdomme og skadedyr
Udvalgte artikler
Rød Etageprimula
De trives fint i solen, hvis der er fugtigt nok, men gror også godt i halvskygge. I juni til juli får planten duftende, orangegule blomster i fem til syv etager opad stængelen.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Engblomme
Engblomme findes i talrige gule nuancer. Engblomme findes vildtvoksende mange steder her i landet i fugtige enge. Ved krydsning med udenlandske arter er der opstået en lang række havesorter metl smukt fliget løv og pragtfulde guldgule blomster.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Nyhedsartikler » Scareware - fjernelse
Scareware - fjernelse
Hjælp til at fjerne Scareware som f. eks. XP Antivirus Pro Hvad er XP Antivirus Pro 2010?

Af: Carsten Dybkjaer


Hjælp til at fjerne Scareware som f. eks. XP Antivirus Pro

Hvad er XP Antivirus Pro 2010?

XP Antivirus Pro 2010 er et ondsindet program (malware eller scareware). Det er en software, der kan installere sig på din pc, uden at du ved det. Den kan ødelægge dine værdifulde billeder og filer. XP Antivirus Pro 2010 forårsager mange unormale og uventede processer. Scareware giver problemer for PC-brugeren

Det giver mange gener for computer-brugeren. Det kan f.eks. være at din hjemmeside bliver ændret automatisk og dine aktiviteter på nettet bliver overvåget. Programmet tillader alle popups, selv om du ikke ønsker det, mens du surfer på nettet. Eller denne malware får din pc til at køre langsommere.

Symptomer på at du har det falske XP Antivirus

Antivirus Pro 2010 bliver udbredt gennem en Braviax infektion. Det er en trojansk virus, der viser falske sikkerhedsadvarsler i Windows. De tilskynder til, at man henter og bruger den falske XP Antivirus Pro. Normalt giver den vildledende advarsler om, at din computer er ubeskyttet, og at du skal aktivere dit antivirusprogram – altså det falske XP Antivirus Pro.

Den trojanske virus kan også vise advarsler om diverse malware infektioner. Mens den kører, vil Antivirus Pro 2010 snyde Windows Security Center, og anføre, at din antivirus software er forældet eller deaktiveret. Det hele er et stort fupnummer.

Hvad gør man for igen at blive sikker og tryg?

For at du igen skal få en god og sikker internet- og IT oplevelse, skal vi finde ud af, hvordan du fjerner XP Antivirus Pro 2010 helt fra din pc.

Fjern XP Antivirus Pro 2010 helt Generelt er der to metoder til at forhindre angreb af XP Antivirus Pro 2010. Den ene er din sunde fornuft. Hvis man er forsigtig og lidt mistænksom, kan man undgå at blive skræmt og snydt til at bruge et program, man ikke kender.

Den anden metode er at bruge et professionelt sikkerhedsprogram til at afsløre eller fjerne XP Antivirus Pro 2010. Den mest effektive og sikre praksis er at have en internet sikkerhedspakke installeret på din PC. Og det skal være et anerkendt mærke. Med hjælp fra professionelle og opdaterede sikkerhedsprogrammer, kan vi være trygge ved vores pc og internet sikkerhed.

Vælg et internet sikkerheds program, og du vil kunne undgå falske antivirus programmer (scareware). - Det er ikke nok med et anti-virus program eller et gratis program.Forfatter resurse box e:-> Hvis du har fået en infektion, vil PC Tools Spyware Doctor eller en af internet security pakkerne kunne fjerne den skadelige software, se http://www.viasoft.dk
På hjemmesiden www.viasoft.dk finder du anmeldelser og bedømmelser af kendte sikkerheds software som Norton, Norman, Kaspersky og PC Tools. Det giver dig en god baggrund for at vælge det program, du har brug for.
Carsten Dybkjær

Udvalgte artikler
Beskær hvornår
I teorien kan man beskære året rundt; - men alligevel er det bedst at beskære om sommeren fra maj til august, da træet er i vækst og hurtigere kan lukke (indkapsle) de sårflader man skaber, men p.g.a. mange andre arbejdsopgaver om sommeren, foretages de fleste beskæringsopgaver om vinteren.
Artikel kategori: Beskæring
Udvalgte artikler
Svalerodsensian
En af de allernemmeste gentianaer. Også lettere at placere blandt andre stauder, da den kommer lidt op i højden.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Buksbom - Plant/beskær
Buksbom er meget nem at gøre tilfreds, har ikke noget specielt krav på jord eller plantested.
Artikel kategori: Alt om Haven
Udvalgte artikler
Har man brug for rådgivning om udskiftning og renovering af vinduer og døre?
"Det er med at holde tungen lige i munden, gør-det-selv-løsninger kræver mere teknisk snilde og sund fornuft end de fleste danske handymænd kan mønstre."
Artikel kategori: Nyhedsartikler
Udvalgte artikler
Dungræs / Lampepudsergræs
Yndefuld græs, som ser fantastisk ud sammen med andre græsser af varierende højde og fylde. Lampepudsergræs får svajende stilke med hver sin fjeragtige lille pom pom dekorativ afslutning.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Bryllupsdagene
De forskellige bryllupsdage
Artikel kategori: Nyttig viden
Udvalgte artikler
Jord til græs/bede
Når udyrket mark skal forvandles til have omkring et hus, plejer det eksisterende muldjordslag ikke at være tilstrækkeligt, hverken til græsplænen eller bedene
Artikel kategori: Alt om Haven