Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
Bekendtgørelse af l...
Efter vinteren
Lidt om beskæring
24 brandgode juleråd
Kompost tips
Undgå sprøjtegift
Havens dyr - Pasning
forskelligt om købe...
2. november 2013
Græskar høstning
Melonagurk
Squash og græskar
Insektinvasion
Vinterklargøring - ...
8. september 2013
Udvalgte artikler
Nyhedsbreve

Artikel kategori: Nyhedsbreve
Udvalgte artikler
Persillerod
I mangt og meget minder Persillerod om Pastinak. Ligesom Pastinakken har den en kraftig, fortykket, lang og kegleformet rod, der indvendig er hvid.Kødets konsistens og fave er finere end hos Pastinakken, og Persillerod smager mere aromatisk.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Tulipantræ
er et stort, løvfældende træ. Vækstformen er smal og kegleformet i de unge år. Senere bliver den mere uregelmæssig med svære, vandrette grene, der bøjer opad og bærer særskilte småkroner.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Nyttig viden » Slankekure for mænd
Slankekure for mænd
Slankekure for mænd

Af: Søren Breiting


Kniber det med at lukke dine gamle bukser, og er maven ikke så flad, som den har været? Er 3 måneders smalkost som slankekur ikke lige dit temperament, men du synes på den anden side, at det er for tidligt at være ’fyrre, fed og færdig’- så læs videre. En indsats på et par dage kan nemt få sat gang i slankningen mod en bedre figur.

Med følgende slankekur kan du nemt få smidt nogle få kilo fedt, og så er du godt på vej til at blive en gladere mand med større glæde ved din krop.

Der er ikke tale om en slankekur, hvor du skal spise masser af store bøffer eller andet protein i store mængder, men en slankekur, hvor du i et par døgn erstatter hovedmåltider, for eksempel frokost og aftensmad, med en bestemt kost. Du kommer bestemt ikke til at gå sulten i seng, tværtimod vil nogle mænd føle sig stoppet efter slankemåltidet.

Der er tale om et sundt måltid, som man vil slanke sig af, hvis man følger det efter bogen.

Det smager godt, og du kan nemt have det med som en madpakke med lidt omhyggelig forberedelse.

Fidusen er, at sammensætningen i dette slankemåltid øger kroppens forbrænding, hvorved du brænder flere kalorier af, end du spiser.

Et hovedmåltid erstattes af følgende:

2 hårdkogte æg 200 gr. Frisk hvidkål 1 grapefrugt 1 stort glas kærnemælk

Du kan lave æg, kål og grapefrugt til en salat, der smages til med salt og peber. Eller du kan spise det hver for sig og drikke kærnemælken til, bare det foregår som et måltid.

Selv foretrækker jeg at skære hvidkålen ud i et par meget tykke skiver, som dernæst skæres ud i nogle lange klodser, som er en fornøjelse at gnave sig igennem. Det mindsker tyggearbejdet, og gør det hele lettere at sætte til livs inden for normal spisetid. Æggene vil jeg spise ved at gnave af dem med salt og peber, og grapefrugten vil jeg dele ud i både, og blot spise dem som appelsinstykker. Men det er som sagt alt sammen en temperamentssag.

Prøv dig lidt frem, så du ved, hvilken udgave af denne slankekur, der bedst passer til din smag og stil.

Det giver sig selv, at det er helt uproblematisk at medbringe det som madpakke til dit arbejde. Enten har du lavet det på forhånd som en salat, eller du medbringer de hårdkogte æg, den udskårne hvidkål og en hel grapefrugt og klarer resten af klargøringen ved frokosten. En sådan slankefrokost vil hurtigt blive efterlignet af andre arbejdskolleger.

I de dage eller døgn, hvor du indtager dine slankemåltider, bør du undgå at nyde alkohol i nogen form. Alkohol i vin, øl eller spiritus giver nemlig forbavsende mange kalorier, så det kan nemt ødelægge effekten af denne i øvrigt effektive slankekur. Det duer heller ikke at drikke juice, sodavand eller cola. I den slags er der uhyggeligt meget sukker.

Du bør selvfølgelig også afholde dig for at spise slik, is, småkager og lignende deciderede fedende ting mellem måltiderne.

Er du sulten ind imellem, så vær forberedt på det. Selv har jeg den vane, at jeg absolut skal have noget at spise til min formiddagskaffe og eftermiddagskaffe på arbejdet. Jeg sørger derfor for at have et stykke solidt ristet franskbrød med hjemmefra (uden smør eller pålæg).

Men du vil givet blive overrasket over, hvor meget mæt du bliver af denne sunde slankekur for mænd. Mange behøver slet ikke at spise ind imellem.

Når du har brugt disse slankemåltider i løbet af et par døgn, så hold en pause, så du ikke bliver træt af menuen. Og vær lidt mere påpasselig end tidligere med, hvad du spiser og drikker.

Husk, at du kan holde vægten ved blot at være opmærksom på én ting, nemlig den lille sprække, vi har i hovedet, der hedder munden. Det er kun det, der kommer ind igennem munden, som kan gøre os tykkere. Det kan ikke komme ind andre steder!

Ovenstående slankekur er blevet beskrevet for mænd, fordi den passer til os mænds temperament – hurtig virkning på kort tid. Men den er naturligvis lige så god til kvinder, der gerne vil have hjælp til at tabe et par kilo på overskuelig tid.

Når man faster eller følger andre slankekure, så bliver man ofte noget sløv. Sådan er det ikke med denne slankekur for mænd. Du får faktisk mere energi af den. Endnu et godt argument for at afprøve kuren og opnå en smallere talje, eller hvor nu de overflødige kilo sidder på dig.

Gentag kuren med mellemrum, når du finder behov for det.Forfatter resurse box e:-> Du finder flere nyttige artikler skrevet af Søren Breiting og andre forfattere på http://www.GratisArtikler.com

Article From Gratis Artikler
Udvalgte artikler
Høstfloks
Høstfloks, Phlox paniculata, var før i tiden meget modtagelige over for sygdomme som eksempelvis meldug, men i dag er der kommet nye og mere robuste sorter i handlen, så floksen er klar til atter at blive plantet i haven.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Danmarks svampe
Her er nok den mest beskrivende bog om svampe jeg til dags dato har set - bogen har så mange virkelig gode og flotte billeder af de forskellige svampe og samtidig er der en god beskrivelse af svampene.
Artikel kategori: Boganmeldelser
Udvalgte artikler
Livets højdepunkter
Tænk på punkterne en for en, inden du læser videre. Det får dig til at blive glad! Især tanken nederst på siden.
Artikel kategori: Nyttig viden
Udvalgte artikler
Brandbæger
Brandbæger er enårig. Den spirer frem om efteråret, omkring oktober, blomstrer med gule blomster det efterfølgende forår, hvor den også sætter frø.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Ranunkel - Hepatica
Slægten Hepatica hører til Ranunkelfamilien. Den var tidligere henregnet til Anemone, men blev udskilt herfra grundet de grønne bægerbladlignende højblade, som sidder lige under de farvede kronblade.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Kradser krisen - så spar på energien
Er pengene små, måske fordi du har mistet dit arbejde, nu da alle virksomheder skærer ned? Et oplagt sted at gøre problemet mindre, er at spare på energien. For eksempel kan du: * Sælge bilen og købe en cykel i stedet * Isolere huset * Skære ned på vandforbruget * Skifte til sparepærer alle steder, hvor det kan lade sig gøre
Artikel kategori: Nyhedsartikler
Udvalgte artikler
Sølværenpris
En fin bundplante i forgrunden af staudebe­det eller mellem røde og gule buketro­ser.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser