Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Redekasser
Rens frøet - Spar m...
Introdiktion
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Stjernetegn » Løven 24/7 - 23/8
Løven 24/7 - 23/8
Løver er yderst ærgerrige og handlekraftige, de kan ikke udholde tanken om, at deres succes skulle være fremkaldt ved andres hjælp. De afskyr gentagelser og hvad de end gør, gør de perfekt første gang.

At øve og atter øve ville skade deres selvfølelse i den grad, at de ikke ville kunne holde det ud. Kedeligt mekanisk monotont arbejde går ganske enkelt ikke i spænd med løvens selvopfattelse. Hvis løven havner på en forkert plads i tilværelsen eller på en eller anden måde begynder at føle sit liv som mislykket, resulterer det ofte i en arrogant og opblæst attitude, som er nærmest uudholdelig for andre.

Løven er virkelig den ideelle elsker. Talentet for at gøre en kærlighedsaffære magisk, til noget specielt er uanset køn, en af løvens specielle egenskaber. Han kan altid få dig til at føle det, som om det er første gang at nogen i hele verden, nogen sinde har været forelsket. Han elsker med stil og uden hæmninger. Og det ligger også i hans natur at være loyal; for skønt løven kan være forfængelig og elsker at blive beundret af det modsatte køn, er han grundlæggende en konstant partner og har et idealistisk syn på kærligheden, som noget, der holder.

Når han elsker, kan han flytte bjerge. Hvis du tilhører den mere uafhængige eller selvstændige type, kan løven være et stort problem for dig. Han kræver masser af tid, kærlighed, opmærksomhed og hengivenhed. Han ville alligevel ikke være halvt så interessant eller have halvt så stor en personlig udstråling, hvis han var den selvudslettende type.

Yderliggående rødstrømper bør holde sig væk fra dette dyr, for selv om løven som regel elsker kvinder og elsker at elske kvinder, så forventer han, at hans kvinde først og fremmest er kvinde. Hvis du har behov for primært at blive anerkendt som et individ og først dernæst som kvinde, så vil du komme til at se nogle pelstotter flyve, hvis du prøver at skabe et hjem sammen med dyrenes konge.

Hvis du involverer dig med en løve, er det sandsynligt, at du får et vanskeligt, men livligt parforhold. Løven er, hvadenten mandlig eller kvindelig, en jaloux kat og vil ikke tillade mindre småkravl at efterstræbe han udkårne mage. Han kan være meget påfaldende og ikke så lidt grov i sin måde at fornærme og bortvise udfordrere på.

Løvekvinder ses ofte sammen med en blid og behagelig og grundlæggende ubeslutsom mand, som ligger for deres fødder og tilbeder dem og giver dem den hengivenhed, de har så hårdt brug for og som også er villig til at lade sig forme.

Mange løvekvinder er bange for stærkere mænd, fordi de har behov for at dominere, og det kan skabe et stort problem, fordi det samtidigt med, at det tilfredsstiller de løveprægede behov, fornægter de feminine. Hun tager alt for ofte ansvaret, træffer beslutningerne, er den stærke partner og bebrejder så vredt manden for at være svag, selvom hun i virkeligheden aldrig har givet ham chancen for at være anderledes.

Tag aldrig, aldrig, aldrig en løvekvinde for givet. Hun har kløer og er ikke bange for at lave en scene, som ville få mere socialt hæmmede tegn til at blive blege og kolde af skræk. En ting, som sandsynligvis ikke vil ske, er, at du overser hende.
Udvalgte artikler
Dansk ingefær
er en 10-60 cm høj plante, der vokser i næringsrige skove og parker, forvildet fra haver. Den forekommer i Danmark og en række andre europæiske lande, og er sine steder ret almindelig. Den foretrækker fugtig skovjord eller ikke alt for våd mosejord.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Syre
Oxalis adenophylla egner sig i stenpartier. Den visner imidlertid tidligt og bør derfor plantes mellem vækster, der udfolder sig senere på sommeren.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Bladhvepse
Bladhvepse er en samling af primitive årevingede insekter, der for en del arters vedkommende giver økonomiske tab for bl.a. frugtavlere, enkelte bær og en del prydplante-producenter.
Artikel kategori: Sygdomme og skadedyr
Udvalgte artikler
Køb af fliser til udendørs brug
fliser en som bekendt en betegnelse der bruges både om fliser til haven og fliser til badeværelset og køkkenet, så det er en god ide at bruge betegnelsen udendørs fliser når du ringer til fx. byggemarkedet. På den måde undgår du, at der er den mindste tvivl om hvad du ønsker.
Artikel kategori: Sten og fliser.