Velkommen til HAVESIDEN WWW.KAN-LIR.DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING
Navigation
Nyeste artikler
Fuglekasser, egernka...
Sove/hvilekasser til...
Redekasser
Rens frøet - Spar m...
Introdiktion
Artikelhierarki
Hovedside for artikler » Stjernetegn » Vandmanden 21/1 - 18/2
Vandmanden 21/1 - 18/2
Vandmanden elsker menneskeheden, men involverer sig ikke direkte i andre mennesker. De kan være kølige, ufølende, ufølsome og usmidige, når det kommer til de mere raffinerede elementer i menneskelige relationer.

Men når du en`gang har vundet plads i vandmandens hjerte, vil de kaste alt til side og opfylde dine mindste vink.

De kan stå fast på sine principper, når principperne er det mindst relevante i situationen. Hans refærdighedssans kan udløse blindt raseri, når det der er størst behov for, er en lille smule partiskhed.

I sådanne typiske situationer, hvor du er blevet såret af en eller andens henkastede bemærkninger og henvender dig til din vandmand for at få lidt sympati, og så får en udtalelse som er egnet for en retsag, hvor rimeligheden af den pågældende bemærkning diskuteres punkt for punkt, er det et under, at der ikke hver dag myrdes flere vandmænd!

En af vandmandens smukkeste egenskaber er hans retfærdigheds- og værdighedssans. Han har en temmelig fint pudset samvittighed, som ofte er så følsom, at den gør hans liv uudholdeligt. Han er hundeangst for at være, hvad han kalder "selvisk", hvilket er meget ædelt, men ikke særlig psykologisk sundt. Uanset, hvad han kan lide og ikke lide, kan hans troskab over for det, han tror på, ikke rystes. Og hans troskab vier han ofte til principper, efter hvilke han tror, han bør leve.

Han er selvfølgelig ofte tro mod Sandheden. Ordet Sandheden er skrevet med stort S. For vandmanden er der i almindelighed kun en enkelt Sandhed. Den mandlige vandmand kan være irriterende, når det drejer sig om parforhold. Hvis du leder efter meget føleri og sværmeri , så hold dig væk fra en vandmand, det er mere sandsynligt at du vil få langtrukne politiske diskussioner og meget sjældent at få hvisket søde ligegyldigheder. På den anden side, hvis du søger efter en ven som elsker, gør vandmænd alle de andre tegn til skamme. Han har en ægte interesse i dig.

Forsøg bare ikke den tungt følelsesladede tilnærmelse. Og … køb blomster til dig selv. Kvindelige vandmænd har somme tider lige så svært ved at udtrykke følelser som mandlige. Somme tider er følelserne fuldkommen ubevidste og i så fald ser man tilsynekomsten af kulde, fjernhed og reservation i de personlige relationer. "Bind mig ikke" syndromet er lige så typisk for den kvindelige vandmand som for den mandlige.

Pga. uvilje imod rollespil ses ofte en stor rundhåndethed i den kvindelige vandmands seksuelle adfærd. Disse kvinder er meget mere tilbøjelige til ærligt at erkende deres biseksualitet, deres behov for mere end et enkelt parforhold, deres behov for rent seksuelle affærer og eskapader uden for ægteskab.

Vandmanden er ikke den kvinde du skal vælge, hvis du ønsker : a) den hengivne og tavse medhjælper, som tilbeder dig og lytter ukritisk til alt, hvad du siger. b) husdyret, som kun interesserer sig for dig, dine måltider, dit arbejde, dine børn, din vask og strygning.

Udvalgte artikler
Derfor er motorcykler bedre end kvinder !!!!
Hvis din motorcykel larmer for meget, kan du købe en lyddæmper
Artikel kategori: Sjove ting
Udvalgte artikler
Farvevisse
FarveVisse er lille busk med en tæt og rund vækstform. Hovedgrenene er opstigende med tætsiddende sidegrene. Barken er først lysegrøn og fint håret.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser
Udvalgte artikler
Brændenældesuppe,
Vidste du, at brændenælderne kan spises? Jamen, de stikker og brænder jo! Hvad med tungen?
Artikel kategori: Nyttig viden
Udvalgte artikler
Fattigmandsorkide / Inkalilje
De er i de senere år blevet en af de mest populære buketblomster og er utrolig populære i brudebuketter verden over.
Artikel kategori: Plantebeskrivelser